Rijles volgen in Nederland

De afgelopen periode is ons opgevallen dat veel van onze bezoekers de vraag hebben over het behalen van een rijbewijs in Nederland. Er zijn hier een aantal dingen voor die op een rij gezet moeten worden. Als je denkt dat het lessen in Nederland de moeite waard is vanwege je werk en of school moet je letten op een aantal dingen.
Je moet in het totaal minstens 9 maanden in dat land ingeschreven staan. Wij als Belgen moet dus in Nederland 9 maanden staan ingeschreven op een woonadres om in aanmerking te komen voor rijlessen/rijbewijs.

Waar in Nederland lessen?

Je zal je natuurlijk al gauw afvragen bij welke rijschool je nou terecht kunt om goede kwaliteit lessen te krijgen voor een goede prijs. Wij hebben het één en ander onderzocht onder studenten die voornamelijk in Utrecht en Amsterdam studeren. Hieruit is ons opgevallen dat er veel studenten enthousiast waren over Rijschool Utrecht. Deze rijschool is zeer flexibel (waardoor studenten ook s’avonds en in het weekend kunnen lessen) en goed geprijsd. Met het hoge slagingspercentage en de fijne manier van lessen geven raden wij iedereen deze rijschool van harte aan.

Prijzen

Op het moment dat je in Nederland gaat afrijden moet je andere prijzen hanteren dan hier in België. Gemiddeld betaal je in Nederland ongeveer tussen €30,00 en €50,00 per autorijles. Een eindexamen kost daar €250,00.
Meer informatie over een Rijschool-utrecht.net vind je op: www.rijschool-utrecht.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © AVA21 2019